2a divisió FEF

L’Olot imposa els galons

Torneig de l’Estany. L’equip garrotxí s’adjudica el trofeu per quart any consecutiu després de superar el Figueres per la mínima en el primer partit i de golejar el Banyoles en el darrer

A punt d’arribar al mig segle de vida, el torneig de l’Estany va viure la seva 49a edició amb la participació de tres clubs històrics en el món del futbol català. El Banyoles, el Figueres i l’Olot van disputar un bon triangular de preparació amb vista al començament de la temporada i va tornar a quedar clar que la competició a la capital del Pla de l’Estany és un dels tornejos amb més prestigi de l’estiu. Qui va alçar el trofeu de campió va ser l’Olot, que va imposar els galons d’equip de superior categoria i, després de vèncer de forma ajustada el Figueres en el primer partit, va golejar el quadre amfitrió en el darrer. L’equip de la Garrotxa, amb tot, li ha pres la mida al torneig i revalida el títol aconseguit en les tres anteriors edicions.

En el primer partit del vespre, l’Olot va fer valer la seva condició d’equip de superior categoria, va disposar de bones oportunitats i va vèncer gràcies a un gol del jove futbolista del planter Marc Pagès, qua va aprofitar el rebot d’un xut de Guzmán per obrir la llauna (27’). El segon enfrontament, entre el Figueres i el Banyoles, va acabar com va començar: sense cap gol en el marcador. Tots dos equips van disposar d’ocasions, però la més clara va ser un penal a favor dels locals que Aroca va aturar. El darrer partit dictaria sentència i l’Olot no va tenir pietat del Banyoles. Els de la Garrotxa van estar molt inspirats i van etzibar una maneta als del Pla de l’Estany gràcies als gols de Moha, Masó, Nierga, Xumetra i Ibra.

La pròxima prova del quadre entrenat per Raúl Garrido és l’amistós que jugarà contra el Palamós dissabte vinent, i el Figueres tindrà un enfrontament molt exigent a Vilatenim, on rebrà el Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)