Girona

Un miler d’entrades per al púbic en general per veure el Madrid

Via lliure. Els socis, amb prioritat de compra, no van esgotar les localitats i ara ja en poden adquirir tots els aficionats

Els socis, amb prioritat en la compra d’entrades per al Girona-Madrid durant dimecres i dijous passat, no van esgotar les localitats disponibles, i això ha fet que hagin sortit a la venda un bon gruix de seients a l’abast del públic en general. En concret, ahir es van posar en circulació un miler d’entrades, a les quals poden tenir accés tots els aficionats sense restricció. Els preus van des dels 75 euros dels gols, pel que fa a l’entrada més econòmica, fins als 125 a la tribuna, mentre que a preferent tindran un cost de 95 euros i a preferent coberta pugen fins als 115. També encara hi ha disponibles diverses tribunes VIP al gol sud –que s’estrenaran en aquest partit– a un preu de 185 euros. L’abonament anual inclou aquest partit, que es jugarà el diumenge 26 d’agost a les 22.15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)