Territorial

El Girona C remunta contra el Bosc de Tosca (4-2)

Pretemporada. Uri Santos va ser el més destacat del duel amb un ‘hat trick’

girona c 4 bosc de tosca 2

GIRONA C:Toni Montero, Garzón, Murga, Kike Sánchez, Cristian, Homet, Jaume Duran, Ferran López, Ferrón, Uri Santos i Aleix Feixas. També van jugar Pau Ribas, Botxi, Toni Rossell, Collet, Venzal, Póveda i Roura.BOSC DE TOSCA:Carbonell, Parés, Dorca, Massegú, Touray, Pau Valle, Megías, Tunkara, Gaitan, de Cruz i Boix. També van jugar Gaitán, Valls, Pagès, Nahuel, Desoi, Aulinas i Serra.GOLS:0-1 (22’) Megías. 0-2 (32’) Megías. 1-2 (40’) Xavi Ferrón. 2-2 (66’) Uri Santos. 3-2 (73’) Uri Santos. 4-2 (87’) Uri Santos.ÀRBITRE:Arenas Mora.

El Girona C i el Bosc de Tosca van jugar ahir un partit amistós d’allò més entretingut, en el qual el segon filial del Girona es va acabar imposant per 4-2. El Bosc de Tosca es va avançar gràcies a dos gols de Megías (22’ i 32’), però el Girona C va reaccionar amb contundència. Xavi Ferrón va escurçar distàncies abans del descans (40’), abans de l’exhibició d’Uri Santos, que va decidir el partit amb tres gols consecutius (66’, 73’ i 87’).

Avui, torn del Banyoles

Continuant amb els partits de pretemporada, avui hi haurà un altre duel gironí, el que enfrontarà el Quart amb el Banyoles a partir de les 20.30h.