Reus

L’única taca a l’expedient

Reus. L’equip roig-i-negre, que no havia perdut en la pretemporada, cau al camp d’un Mestalla que es va avançar molt d’hora

v. mestalla 0 reus 0

VALÈNCIA MESTALLA:Rivero, Ferris, Centelles, Román, Javi Jiménez, Miki Muñoz, Álex Blanco, Alba, Escobar, Esquerdo i Sito.També van jugar:Guillamón, Merentiel, Marco Valero, Mayordomo, Emilio Bernad, Pablo Jiménez, Iñaki Pardo, Molina, Carlos Pérez, Baró i Xavi Estacio.REUS:Pol Freixanet, Shaq Moore, Olmo, Tito, Guerrero, Mario Ortiz, Carbonell, Fran Carbia, Yoda, Cuenca i Lekic.També van jugar:Edgar Badia, Bastos, Catena, Gonzalo Pereira, Borja, Mario Ortiz, Gus Ledes, Vítor, Alfred, Pol, Linares.GOLS:1-0 (4’) Álex Blanco.ÀRBITRE:Fernández Vidal.

El Reus va veure trencada ahir a Paterna la seva trajectòria immaculada en la pretemporada, on l’equip de Xavi Bartolo no havia perdut cap partit i havia aconseguit victòries de mèrit com la de dimecres passat contra el Girona. El conjunt roig-i-negre va cedir contra un València Mestalla més eficient que, tot i generar menys ocasions de perill, va tenir l’encert de cara.

El conjunt local, de fet, es va avançar en la seva primera ocasió clara. En el minut 4, Álex Blanco va culminar una bona acció personal en l’1-0. Al Reus li tocaria remar contracorrent i ho va fer amb voluntat, ja que els del Baix Camp van tenir ocasions per empatar el partit. Ho van intentar Jesús Olmo i Dejan Lekic, però els va faltar el punt de definició necessari per marcar. Després de la represa, els roig-i-negres encara van dominar més, però ni Cuenca, ni Yoda, ni Alfred Planas ni Linares, que van generar ocasions de perill, van trobar la via per superar el porter local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)