2a divisió FEF

Arnaiz, traspassat al Leganés

2a divisió B. El club blaugrana va arribar a un acord amb el club madrileny, que pagarà cinc milions –amb mig milió més depenent de variables– i es reserva una opció de recompra

El capítol de les sortides del Barça B continua obert i ahir es va tancar la de l’extrem José Arnaiz, que la temporada vinent jugarà a primera divisió amb el Leganés. El club blaugrana va segellar un acord de traspàs amb el club madrileny, que pagarà cinc milions d’euros pel futbolista de Talavera de la Reina. El Barça, que s’ha assegurat una opció de recompra i una de tempteig en cas que el Leganés el vulgui vendre, també podria percebre mig milió d’euros més en cas que es compleixin una sèrie de variables. Arnaiz, doncs, abandona el club blaugrana, on va arribar la temporada passada procedent del Valladolid per 3,4 milions. L’extrem castellà va oferir molt bones sensacions en el primer tram de la temporada i va arribar a tenir minuts en cinc partits amb el primer equip –quatre de copa i un de lliga–, fins que una pubàlgia el va apartar dels terrenys de joc el febrer passat.

A més de la sortida de Jose Arnaiz, ahir també es va confirmar l’adeu de dos jugadors que no comptaven per a Garcia Pimienta. És el cas de Trápaga, amb el qual s’ha rescindit el contracte, i d’Alasana, que continuarà cedit un curs més al Etar de Bulgària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)