Girona

Al Camp Nou, a última hora

Set jornades definides. El Girona ja coneix tots els horaris fins a l’octubre, en què destaca la visita al camp del Barça, que tancarà la jornada 5, el diumenge 23 de setembre a les 20.45 h

En un rampell de planificació, la LFP va fer públics ahir els horaris de les jornades 5, 6 i 7, un tram de temporada que inclourà tres jornades en només una setmana. Entre els enfrontaments que tindrà el Girona en aquestes dates destaca la visita al Camp Nou, que es produirà el diumenge 23 de setembre a les 20.45 h i que tancarà la cinquena jornada de la primera divisió. L’horari, força tard i en vigília d’un dia laborable per als gironins –no per als barcelonins, que el dia 24 tenen la festivitat de la Mercè–, pot afectar el desplaçament d’aficionats blanc-i-vermells a un estadi que el curs passat va viure una marea gironina força considerable. Per a aquest partit, el Girona d’Eusebio tindrà un tram de cinc dies totalment nets per preparar un dels enfrontaments a domicili més complicats de la temporada. El Barça, en canvi, haurà jugat competició europea tres o quatre dies abans, i qui sap –encara no es coneixen els rivals– si a molts quilòmetres de Barcelona.

Quatre dies després de la visita al Camp Nou, el dijous, el Girona rebrà a casa el Betis en un horari molt poc agraït per a l’aficionat, ja que el duel contra el conjunt verd-i-blanc es disputarà a les deu de la nit d’un dia laborable. La intensa setmana de partits viurà el punt final amb l’estrena del Girona en la franja del diumenge al migdia. L’equip blanc-i-vermell visitarà l’estadi d’El Alcoraz el 30 de setembre a les 12 h per jugar contra un dels nouvinguts a la categoria, l’Osca.

Horaris poc agraïts

Coneguts ja els dies i les hores de les set primeres jornades de la competició, el Girona pot considerar que no li han tocat horaris massa agraïts sobretot per als seus aficionats. Dels quatre partits que es jugaran a l’estadi de Montilivi fins a l’octubre, tres es disputaran en dia laborable –dilluns, dijous i divendres–, i el quart serà contra el Madrid, en diumenge, però amb una hora d’inici ben tardana, les 22.15 h. A fora de casa, s’estrenarà jugant un divendres a Vila-real, i només les hores de joc contra el Barça i l’Osca es poden considerar prou acceptables.

J1. Girona-Valladolid
Divendres 17/08 a les 20.15 h
J2. Girona-R. Madrid
Diumenge 26/08 a les 22.15 h
J3. Vila-real-Girona
Divendres 31/08 a les 22.00 h
J4. Girona-Celta
Dilluns 17/09 a les 21.00 h
J5. Barça-Girona
Diumenge 23/09 a les 20.45 h
J6. Girona-Betis
Dijous 27/09 a les 22.00 h
J7. Osca-Girona
Diumenge 30/09 a les 12.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)