Girona

La primera cara nova del Girona es fa esperar

Parèntesi. Tot i que Patrick Roberts ja és a Catalunya, els tràmits burocràtics impedeixen fer oficial la cessió

A Montilivi tot està preparat perquè Patrick Roberts es converteixi en nou jugador del Girona en les properes hores, però el compàs d’espera entre la seva arribada a Catalunya i el comunicat oficial que confirma l’extrem anglès com a nou jugador dels blanc-i-vermells s’està allargant més del compte. La cessió de Patrick Roberts per part del Manchester City cap a la plantilla d’Eusebio Sacristán va prendre força dimarts a primera hora de la jornada i, de fet, a la tarda ja se’l va poder veure arribant a l’aeroport del Prat, a Barcelona. Tot i ser a Catalunya però, el mateix dimarts el club no va fer oficial la seva incorporació a darrera hora del dia perquè faltaven alguns serrells en l’acord i tot apuntava que ahir, en plena jornada festiva de la Mare de Déu d’Agost, el Girona confirmaria l’arribada de la primera cara nova del projecte gironí per al curs 2018/19. La notícia, però, tampoc es va produir i des del club de Montilivi van explicar que falten per firmar un parell de documents vinculats a la federació anglesa de futbol.

Així doncs, la primera cara nova del Girona s’està fent esperar d’allò més ja que ja ha transcorregut més d’un mes des de l’inici de l’activitat en la plantilla gironina i quan semblava que a Montilivi s’estrenaria l’àrea de les altes amb Patrick Roberts –Mojica, Muniesa i Aleix ja hi eren el curs passat i aquest estiu han refermat i renovat el seu lligam–, el parèntesi d’espera s’ha estirat d’allò més.

Amb només dues setmanes de mercat de fitxatges al davant i la necessitat d’ampliar una plantilla que només disposa de dinou efectius, tot indica que l’activitat que ha faltat en l’últim mes a Montilivi en l’apartat de les incorporacions s’intensificarà en els propers dies.

A disposició d’Eusebio?

Patrick Roberts ha arribat al Girona a poques hores de l’inici de la competició, i a falta de l’anunci oficial, el jugador del City ja actua com un integrant més de la plantilla. De fet, ahir ja va fer el primer entrenament amb els seus nous companys en les instal·lacions de La Vinya, al PGA de Caldes. L’extrem anglès, de 21 anys, s’incorpora a la disciplina del club blanc-i-vermell amb el rodatge físic fet, ja que va participar en la pretemporada del Manchester City, però amb un coneixement pràcticament nul del sistema i les idees de joc que ha estat introduint en la plantilla el nou entrenador del Girona. Amb aquestes premisses a sobre de la taula, és tota una incògnita saber si Eusebio Sacristán ja l’escollirà per entrar en la primera convocatòria de la temporada contra el Valladolid.

A ÚLTIMA HORA

El reforç arriba a poques hores de l’inici de la lliga i ahir ja va entrenar amb l’equip

ÚLTIMS TRÀMITS

Avui es firmaran els últims documents amb la federació anglesa de futbol

La primera plantilla, sota mínims en l’estrena

El primer partit de lliga del Girona arribarà en un escenari poc agraït per a l’entrenador ja que les lesions, les sancions i la manca de reforços deixen un panorama en què Eusebio Sacristán no podrà triar ni remenar gaire per fer la convocatòria. De fet, per fer-ne divuit en la llista caldrà comptar amb Pedro Porro –segurament com a titular–, així com també amb alguns jugadors del filial. Els que han participat més en la pretemporada són homes com Montes, Soni, Giorgi o Andzouana. I és que la primera plantilla del Girona, en espera de fer oficial el reforç de Patrick Roberts, disposa de dinou efectius. Ara mateix, l’equip té tres lesionats que no podran ser-hi demà –Ramalho, Planas i Mojica– i un sancionat, Aday. A més, en l’última setmana, Bounou però sobretot Timor han tingut molèsties físiques i no han pogut realitzar totes les sessions d’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)