Girona

Sergio González

Entrenador del Valladolid

“El Girona tindrà trets del passat amb conceptes nous d’Eusebio”

L’entrenador del Valladolid, Sergio González, també va comparèixer davant els mitjans de comunicació per fer balanç i valorar les sensacions amb les quals arriba el seu equip a l’estrena de lliga a Montilivi: “El que hem de fer és no pensar si ens falten o no jugadors i treure el màxim rendiment dels que tenim ara. Intentarem adaptar-nos i atacar el sistema que creiem que faran i amb què se sentiran més còmodes. Segurament el Girona farà el mateix amb nosaltres. Tenim plena confiança amb els divuit convocats i estem segurs que els jugadors ho deixaran tot al camp”, comentava el tècnic català del Valladolid, que avisava dels perills del conjunt gironí: “El Girona té molts punts forts i els hem analitzat. Evidentment la pilota aturada n’és un, ja que disposen de dos especialistes com Granell i Aleix García que la posen molt bé. A més, tenen gent amb centímetres com Stuani, Bernardo i Juanpe, el curs passat en van treure molt rèdit.”

Sergio González té clar que el canvi a la banqueta gironina aportarà també canvis a la gespa, tot i que no radicals: “Aposto per un Girona que tindrà trets del passat amb conceptes nous d’Eusebio, una mescla. Amb el nou tècnic voldrà tocar més la pilota, treure-la des del darrere, però també, el fet de tenir els mateixos futbolistes fa que aquests apliquin mecanismes anteriors ja assimilats. Mantenen també jugadors com Stuani i Portu, un perill en atac. Ho sabem i haurem de treballar molt per aturar-los; ho podem fer”, sentencia.

ATENCIÓ

Tenen punts forts i un d’aquests és l’estratègia. Hi ha especialistes i gent amb centímetres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)