Nàstic

Cadamuro, a prova

Nàstic. El club grana busca un quart central, i l’exjugador de la Real Societat i el Mallorca, que s’entrena amb l’equip, és una opció ferma

El defensa Liassine Cadamuro-Bentaïba s’entrena des d’ahir amb el Nàstic, que avaluarà en els propers dies el seu fitxatge. El club grana busca un central, i Cadamuro, nascut fa 30 anys a Tolosa de Llenguadoc, és una opció ferma. El defensa, que té nacionalitat francoalgeriana –és internacional per la selecció nord-africana– i que la temporada passada va jugar al Servette suís i el Nimes francès, té experiència en el futbol espanyol, ja que va militar a la Real Sociedad, el Mallorca i l’Osasuna.

La posició de central és la que més urgències té el Nàstic per cobrir, ja que ara mateix només hi ha tres futbolistes per a la demarcació, César Arzo, Djetei i un dels fitxatges de l’estiu, Josua Mejías. Encara hi haurà algun reforç més, sobretot al mig del camp i especialment si es confirma la marxa de Maikel Mesa al Màlaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)