Girona

El Girona no pot passar de l’empat contra el Valladolid (0-0)

Girona. L’equip d’Eusebio ha dominat el partit però no ha obtingut el premi del gol

El debut del Girona en la seva segona temporada a la primera divisió ha acabat amb un empat a zero contra el Valladolid. L’equip d’Eusebio, amb el debutant Pedro Porro a l’onze inicial, ha dominat la primera part, però no ha estat capaç de superat Masip. El porter del Valladolid ha evitat el gol de Granell en un xut de falta en el minut 10 amb una gran aturada en la primera gran ocasió dels gironins, que n’han tingut alguna més de clara.

La segona part no ha tingut gaire més ritme però el Girona ha seguit dominant sense premi. Christian Stuani ha estat a punt de marcar en el 67’ amb un xut ras que ha sortit fora pels pèls. En el temps afegit, Portu no ha encertat a rematar una centrada de Granell que hauria pogut donar els tres punts al Girona. Els d’Eusebio no han abaixat els braços però no han pogut passar de l’empat a casa amb un recent ascendit.

El proper partit del Girona serà diumenge 26 a Montilivi contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)