Girona

L’agent de Portu manté la porta del Sevilla oberta: “estem a l’espera”

Mercat. Machín prefereix no mullar-se sobre el fitxatge del davanter del Girona

El futur de Portu encara no està decidit, segons ha explicat avui el seu agent,, la porta del Sevilla segueix oberta. “Hem parlat amb el Sevilla. No hi ha res impossible. El mercat en els últims dies es torna boig. Dependrà de les situacions, de les vendes, etc. Estem a l’espera”, ha explicat a Estadio Deportivo.

El davanter del Girona va renovar fa un anys fins al 2022 i té una clàusula de 20 milions. “Lògicament el Girona, com qualsevol equip, intentarà treure el major rendiment econòmic possible, però cal tenir un plantejament seriós que tots, jugador inclòs, valoraríem i analitzaríem.”

Pablo Machín ha preferit no mullar-se sobre el fitxatge de Portu en la roda de premsa d’aquest matí. “El conec perfectament, va fer deu gols la temporada anterior. És molt ràpid i té molta fam, però la situació no és el que vol l’entrenador, sinó el que es pugui fer. Té contracte amb el Girona. Són bons futbolistes, però com ell n’hi ha molts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)