Girona

Machín vol Portu al Sevilla

De caça a Montilivi. L’exentrenador del Girona va elogiar el murcià i va afegir: “La situació no depèn només del que jo vulgui o no vulgui, sinó del que realment es pugui fer”

Ja no hi ha cap dubte que Pablo Machín vol caçar a Montilivi, que ha estat casa seva les cinc últimes temporades. Durant la roda de premsa prèvia al partit al camp del Rayo Vallecano, a l’entrenador del Sevilla li van preguntar obertament per Portu, una de les peces més valuoses de l’equip blanc-i-vermell, i el de Gómara va admetre que és un jugador molt interessant. “El conec perfectament. Va fer més de deu gols [onze] la temporada passada a primera divisió i cap de penal. És un jugador superràpid i amb molta gana. Però la situació no depèn només del que jo vulgui o no vulgui, sinó del que realment es pugui fer. Ell té contracte amb el Girona”, va comentar Machín.

L’entrenador del Sevilla va afegir que, a banda de Portu, “hi ha altres molt bons futbolistes, i juntament amb la secretaria tècnica [Joaquín Caparrós] s’està intentant buscar els millors”. El Sevilla, que ha ingressat fa poc 30 milions per N’Zonzi, té marge de maniobra suficient per buscar peces amb garantia en el mercat, però l’aposta per Portu sembla de calaix, malgrat que Machín també va comentar que estan buscant, a més, algun jugador per equilibrar el sistema defensiu. El Girona ja ha ingressat un milió d’euros aquest estiu del Sevilla, precisament per la contractació de Machín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)