3a divisió FEF

Començar marcant el camí

3a divisió. El Llagostera visita el camp de la Pobla de Mafumet (19 h) en el retorn d’Oriol Alsina a la banqueta amb l’objectiu d’arrencar sumant com més aviat millor de tres en tres

Després d’un mes de proves el Llagostera es juga avui els tres primers punts de la temporada al camp de la Pobla de Mafumet (19 h). “Ja teníem ganes que arribés el primer partit amb punts en joc perquè hem fet una bona pretemporada però l’espera ja es feia llarga”, reconeix el tècnic Oriol Alsina, que serà un dels protagonistes pel seu retorn a la banqueta un any després.

Com tothom, els gironins volen començar el curs amb una victòria, i és que si ben aviat es col·loquen en la zona noble l’objectiu de l’ascens a 2a divisió B semblarà cada vegada més una realitat. L’equip arriba preparat per buscar el triomf, segons el tècnic: “És veritat que sempre t’agradaria tenir més temps perquè la plantilla és nova i segur que més endavant estarem millor, però estic molt content amb la resposta que està donant l’equip.”

Amb l’única baixa de Maynau, el Llagostera se les haurà amb un altre dels favorits, la Pobla, amb els inconvenients que comporta un filial. “Molts jugadors de la Pobla han fet la pretemporada amb el Nàstic i tenen un ritme més alt que es pot notar. Tampoc sabem quin equip faran”, reconeix Alsina.

LA PRÈVIA

Ja teníem ganes que arribés el primer partit amb punts en joc. Hem fet una bona pretemporada tot i que sempre voldries més temps
Molts jugadors de la Pobla han fet la pretemporada amb el Nàstic i tenen un ritme més alt que es pot notar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)