Girona

El Madrid tornarà a omplir Montilivi de gom a gom

Tot venut. Els aficionats ocuparan els 14.500 seients de l’estadi i únicament es posaran entrades a la venda si algun abonat allibera el seient

La visita del Real Madrid tornarà a omplir a vessar les graderies de Montilivi i representarà la millor entrada dels últims anys atès que la capacitat de l’estadi ha augmentat fins a 14.500 espectadors. La visita de l’equip blanc ja va significar el rècord de la temporada passada –13.383 espectadors, superant de 68 els 13.315 que van presenciar el Girona-Barça– i ja no hi ha dubte que enguany tornarà a establir un nou sostre d’aficionats.

Els socis, que tenien preferència en la compra d’entrades els dos primers dies de venda, ja van esgotar pràcticament tot el paper malgrat els preus de les localitats (oscil·laven entre els 75 euros dels gols i els 125 de tribuna). L’única manera d’adquirir-ne en les pròximes hores és que algun abonat alliberi el seu seient i el club el posi a la venda en línia. Amb més de 4.000 localitats a la venda, la recaptació podria arribar a 350.000 euros.

S’estrenarà l’ampliació del gol sud

El Girona obrirà l’ampliació del gol sud que s’ha construït aquest estiu –vora mil localitats més, entre les quals hi ha 300 seients de zona VIP–, que permetrà de passar de 13.444 seients a 14.500 localitats. En el debut de lliga contra el Valladolid, els responsables de seguretat van aconsellar que no s’hi accedís, i els espectadors que tenien la localitat en aquella zona van ser situats entre els gols i la preferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)