2a divisió A

El Figueres vol el primer triomf a Vilatenim

3a divisió. Els de Joan Esteva reben la visita de l’Europa (18 h) amb la voluntat de començar a fer-se forts a casa, una mancança del curs passat

Després de perdre en l’estrena al camp de l’Horta d’una manera cruel (3-1), el Figueres buscarà aquesta tarda (18.30 h) la primera victòria de la temporada a Vilatenim contra l’Europa. Els tres punts són molt necessaris per als figuerencs, sobretot per no demorar en excés el primer triomf i també per començar a marcar una bona dinàmica a casa, una de les assignatures pendents del curs passat. “Si vols tenir una bona línia tota la temporada, has de sumar a casa amb regularitat. Aquests tres punts són importants també per ratificar que estem en el bon camí i creixent cada dia”, reconeix el tècnic, Joan Esteva, que viurà un partit especial contra el seu exequip: “L’Europa és un club especial per a mi i hi ha jugadors que m’estimo molt.”

Amb el dubte de Dan Coll i les baixes de Marc Gelmà i Èric Torres, els figuerencs rebran un Europa que també busca el primer triomf després d’empatar contra el Martinenc en la primera jornada. “L’Europa sempre té grans jugadors de la categoria i destaca per ser un equip molt vertical, amb transicions ràpides, i no per tenir possessions llargues”, analitza Esteva.

LA PRÈVIA

L’Europa té grans jugadors i és un equip que busca un futbol vertical, més que la possessió
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)