Nàstic

El punt de partida

Nàstic. La intensitat i les bones sensacions de la primera part del dia del debut són la referència amb què els grana visiten avui l’Sporting, un altre dels equips que van començar empatant

La lliga tot just acaba de començar i tots els equips estan en construcció o acoblant les peces. L’empat, ara com ara, no és un mal resultat, sobretot si s’han ofert bones sensacions, bons minuts, a partir dels quals créixer. És el cas del Nàstic, que en l’estrena va empatar contra el Tenerife, i de l’Sporting, que va aconseguir un punt a Alcorcón.

El Nàstic es va mostrar intens i va donar al joc el ritme que José Antonio Gordillo vol, amb joc ràpid, acció per les bandes i pilotes a l’àrea rival. Només un gol del Tenerife en el temps afegit va impedir la victòria grana, però l’empat és un bon punt de partida, al qual l’equip tarragoní intentarà donar continuïtat avui a El Molinón, on l’espera un dels grans de la categoria. L’Sporting anava de dret a l’ascens directe la temporada passada, però es va desinflar en la recta final del campionat i, en les eliminatòries d’ascens, va ser eliminat pel Valladolid tot i disputar la tornada a casa. Per tornar-ho a intentar, el club asturià continua confiant en Rubén Baraja per a la banqueta, però ha fet força canvis en una plantilla que ha perdut jugadors del pes de Michael Santos, Rubén García i Álex Bergantiños. Caldrà veure com s’integren les peces noves, moltes de les quals venen d’altres lligues, com ara Peybernes, Geraldes, Rachid, André Sousa, Cofie, Manzambi i Blackman.

Per fer-hi front, és probable que Gordillo no toqui gaire l’onze inicial del debut, ja que va fer una valoració en línies generals positiva de l’actuació del seu equip. Caldrà veure, de totes maneres, si manté l’aposta per Bernabé Barragán a la porteria, amb Isaac Becerra esperant la seva oportunitat i Stole Dimitrievski encara a la plantilla, tot i que amb un peu fora.

LA PRÈVIA

L’equip ha treballat durant la setmana amb bons entrenaments. Arribem bé contra un dels favorits de la categoria
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic
El Nàstic és un equip sòlid que ha millorat respecte a l’any passat, amb el mateix entrenador i el bloc sòlid que ha mantingut
Rubén Baraja
entrenador de l’sporting

Convocatòria de 19 jugadors per Abraham

José Antonio Gordillo s’ha volgut cobrir les espatlles convocant dinou futbolistes, dels quals n’haurà de descartar un just abans del partit. El dubte és el d’Abraham, que abans-d’ahir no es va poder entrenar per unes molèsties físiques, cosa que ha provocat la titularitat de De Nova, futbolista de la Pobla de Mafumet. Més enllà d’aquesta particularitat, no hi ha hagut gaires novetats en la llista de l’entrenador grana, que ja va anunciar que Cadamuro, fora de forma, i Ramiro Guerra, lesionat en l’entrenament de dijous, quedarien fora de la convocatòria. Dimitrievski –encara pendent de la seva sortida–, Arzo, Valentín i Dumitru són la resta de jugadors que s’han quedat a Tarragona per decisió del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)