Nàstic

El Nàstic perd a El Molinón en un partit fluix (2-0)

Futbol. Els asturians han estat superiors i han esvaït qualsevol esperança grana en la segona part

Derrota del Nàstic a El Molinón, on l’Sporting ha estat superior i s’ha imposat per 2-0. Els asturians s’han avançat amb un gol d’Hernán Santana des de l’interior de l’àrea petita en el minut 24. El conjunt català ho ha intentat però han estat els asturians els qui han dominat el matx.

Després de la represa, l’equip de Gordillo ha tingut un parell d’oportunitats per empatar, primer amb Manu Barreiro i després, amb un xut de David Rocha que ha sortit fregant el pal. També Manu ha estat a punt d’empatar en el 67’ després d’aprofitar el refús de Diego Mariño, però la línia defensiva local ha aconseguit evitar el gol grana. L’Sporting, però, ha tallat d’arrel les il·lusions granes amb el 2-0, obra de Lod en el 81’.