Reus

Desànim en uns dies clau

Reus. Els jugadors i el cos tècnic no amaguen la seva preocupació amb els problemes que té el club perquè li acceptin el sostre salarial i s’estan fent a la idea que la plantilla perdrà potencial

El Reus ha de trobar abans de finals de setmana recursos econòmics d’on sigui perquè la Lliga aprovi el seu sostre salarial i pugui inscriure els vuit jugadors que estan pendents que aquest problema se solucioni. Els dies han anat passant i, veient que el missatge optimista del president Xavier Llastarri abans del partit de la primera jornada no s’ha complert i que el club és hermètic i encara no ha ofert explicacions, la preocupació va en augment. El 40% de la plantilla està en espera de tenir la fitxa tramitada i, precisament, els futbolistes no inscrits són els que haurien de marcar la diferència.

La plantilla, amb tot, està força desanimada. El tècnic, Xavi Bartolo, i el porter Edgar Badia, no van amagar després del darrer partit la preocupació amb què estan vivint aquests dies. “Ningú no ens pot garantir que puguem inscriure tots els jugadors, tot i que tenim l’esperança que les gestions que ha engegat el club arribin a bon port i puguem disposar de la plantilla tal com la teníem”, va dir Bartolo després de l’empat contra el Saragossa (0-0), en què va lamentar l’eventual pèrdua de potencial si el club no soluciona els tràmits: “Aquest era un grup que tenia molt bona pinta. Era la millor plantilla del Reus a segona A i hem fet la pretemporada veient que hi havia un potencial superior i que es podien fer coses importants. A veure si podem elevar una mica el nivell i disputar els partits en igualtat de condicions.” L’entrenador roig-i-negre, d’altra banda, creu que el projecte pot ser viable amb una plantilla diferent –si no s’aconsegueixen els calés, hauran de marxar futbolistes importants–, però té molt clar que el llistó haurà de ser un altre: “Si tens jugadors suficients, el projecte és viable, però una altra cosa és que potser els objectius plantejats d’entrada no acabin de ser els mateixos. [...] En tot cas, mantenim l’esperança que això acabi bé; sé que el club està fent tots els possibles.”

L’estat anímic dels futbolistes és molt similar. En vista de la falta d’informació, preval la inquietud. El porter roig-i-negre, Edgar Badia, ho va resumir molt bé: “Estem preocupats, però confiem que el Joan [Oliver] i el club acabaran trobant els recursos. Des que hi soc, sempre que hi ha hagut problemes, al final els han acabat arreglant.”

LES FRASES

El grup tenia molt bona pinta, amb un potencial superior al de fa un any. A veure si podem elevar una mica el nivell i competim en igualtat de condicions
El projecte és viable, però una altra cosa és que els objectius hagin de canviar. Tenim encara esperança
Xavi Bartolo
entrenador del reus
És inevitable estar preocupats, perquè queden pocs dies. Confiem que el club ho solucioni
Edgar Badia
porter del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)