2a divisió FEF

L’Espanyol B continua creixent també en el bronze

2a divisió B. La contundència de la tornada de l’Espanyol B a la categoria promet emocions fortes: les incorporacions rutllen des de l’inici

Contundència durant tot el curs passat a la tercera divisió, contundència a la promoció d’ascens i contundència en la tornada a la segona B. L’Espanyol B cotitza a l’alça i ha allargat la seva tendència arrasadora també en el nou curs 2018/19. La victòria a Badalona (1-3) ha deixat el conjunt de David Gallego en una anecdòtica tercera posició, si bé és cert que és un dels dos catalans que ha guanyat aquesta jornada i l’equip del país que ho ha fet amb més contundència.

L’adaptació a la nova temporada en el cas del filial blanc-i-blau és sòlida. I diumenge passat es va notar. Hi ha jugadors que ja saben què es jugar amb el filial blanc-i-blau a segona divisió B (com ara Indias, Lluís López o Marc Manchón), n’hi ha d’altres que formen part de l’equip que el curs passat va arrasar a tercera divisió (Frías, Gómez o Doncel) i alguns dels fitxatges ja saben què és vestir la samarreta blanc-i-blava en etapes anteriors (Sòria, Sarmiento o Campuzano). “És un grup espectacular. Jo crec que tenim marge de millora en defensa i en atac, però estic molt content amb les incorporacions”, va dir el tècnic, David Gallego. “Si el jugador vol, no hi ha cap més gratitud per a un entrenador. El més important és la gana que tenen i en aquest sentit no tinc cap queixa. Els jugadors, a poc a poc, es van acoblant a allò que els entrenadors demanem”, va concloure.

LES REACCIONS

Independentment del resultat, el que volem és que els jugadors facin les coses bé. Per això els entrenadors exigim tant
Els jugadors reben molta informació perquè intentem que interpretin com volem jugar
David Gallego
entrenador de l’espanyol b

Bojan Radulovic s’incorpora com a cedit

A l’Espanyol B li faltava una peça per completar la plantilla i ja l’ha obtinguda a la davantera. Ahir es va confirmar l’arribada del davanter lleidatà Bojan Radulovic, que arriba cedit pel Brighton. El conjunt anglès el va comprar la temporada passada al Lleida, on el va deixar cedit fins que va acabar la temporada i ara ha decidit que el més positiu per al jugador és continuar sumant minuts en el futbol espanyol. Amb el conjunt de la Terra Ferma, Radulovic, de 18 anys, va disputar 18 partits entre la lliga i la copa. A més, va marcar dos gols, el més important dels quals va ser per eliminar la Real Sociedad a Anoeta en els setzens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)