2a divisió A

Bueno, candidat a tornar al Peralada

Interès. Des de Girona es treballa per tancar la incorporació del central del Barça B, que va deixar molt bones sensacions el curs passat

Els últims dies de mercat prometen ser molt intensos a Peralada, amb algunes possibles sortides encara per tancar i entrades més que necessàries. Una d’aquestes podria ser la del jugador del Barça B Santi Bueno, que ja va jugar la segona volta del curs passat amb el conjunt xampanyer i que va rendir a un nivell altíssim. L’uruguaià va ser una peça clau per a Chicho des del primer dia i va disputar 12 partits, tots de titular i jugant els 90 minuts fins que problemes físics el van apartar de les convocatòries en els últims partits de lliga.

La secretaria tècnica del Girona està treballant per intentar tancar la seva arribada en les pròximes hores, i és que Santi Bueno no compta per a García Pimienta en el Barça B. El dubte és veure en quines condicions es produiria la seva incorporació, ja que el club blaugrana li buscava una cessió –que és l’opció més possible– però al Girona segur que li interessaria més adquirir-lo en propietat si la despesa no fos important. Amb el Barça Santi Bueno té contracte fins al 2019, però amb una opció d’ampliar el vincle per tres temporades més.

El traspàs de Joel, oficial

Ahir es va confirmar la sortida del davanter de Quart i màxim golejador de l’equip el curs passat amb set gols Joel Arimany, que marxa traspassat al Màlaga per jugar amb el filial a 2a B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)