2a divisió FEF

Entrades a 15 euros per al duel gironí a Montilivi

2a divisió B. Els socis del Peralada i el Girona podran accedir a tribuna gratis mentre que la resta d’aficionats hauran de pagar 15 euros. L’afició olotina podria instal·lar-se al gol sud

El Peralada va donar a conèixer el preu de les entrades per veure el duel gironí corresponent a la segona jornada de lliga a segona B que enfrontarà diumenge vinent el conjunt empordanès contra l’Olot a l’estadi de Montilivi (a les 19 h). Per al matx només s’habilitaran la zona de tribuna i del gol sud, fet que atorgarà al camp on habitualment juga els seus partits el Girona, una capacitat total d’uns 4.500 espectadors.

Els socis del Peralada i del Girona tindran prioritat d’accés i de manera gratuïta a la zona de tribuna de l’estadi i la resta d’aficionats que vulguin veure l’enfrontament entre els dos únics representants gironins a la categoria de bronze hauran de pagar quinze euros tant si volen accedir a la zona de tribuna o al gol sud, l’altra zona que s’habilitarà per a l’afició garrotxina.

El matx ha aixecat expectació a la Garrotxa i es preveu un desplaçament massiu d’aficionats de l’Olot tot i que el club, per proximitat, no organitzarà cap autobús. El Peralada, en canvi, per sufragar el canvi d’escenari del matx als seus socis, habilitarà busos gratuïts des de la localitat de l’Alt Empordà fins a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)