Nàstic

Arriba Iván López i es revoluciona el carril dret

Nàstic. La incorporació del jugador cedit pel Llevant podria obrir les portes a Otar Kakabadze, pel qual el club espera aconseguir mig milió d’euros

Tarragona serà un altre punt de partida en la carrera d’Iván López. Lesionat l’any passat dels lligaments encreuats, el lateral dret havia de fer una passa en la segona divisió abans de continuar en la seva carrera a primera divisió, tal com va passar quan va jugar al Girona el 2013. Totes dues parts se’n van beneficiar aleshores perquè López va estabilitzar-se l’any següent a la màxima categoria i l’equip de Montilivi va aconseguir una salvació miraculosa –aleshores era l’objectiu del club–. Ara, el Nàstic i López esperen que de l’arribada d’aquest jugador cedit també hi hagi un benefici mutu.

El Nàstic va anunciar l’arribada d’Iván López, cedit per una temporada pel Llevant, un fet que podria desencadenar un seguit de conseqüències. La competència seria tan ferotge en aquesta posició que els grana estan considerant la sortida d’Otar Kakabadze, amb qui veuen que poden fer caixa. El lateral georgià, segons va informar el Diari Més, té una oferta sota el braç del Luzern suís, que deixaria mig milió d’euros a les arques del club. Tot i el rendiment notable del jugador, el club té clar que no pot tancar els ulls davant aquesta oferta. En la rampa de sortida també hi ha l’altre lateral dret de la plantilla, Pol Valentín, que s’espera que es pugui incorporar a un equip de segona B perquè agafi rodatge. La sortida del jove jugador implicaria que el Nàstic hagués d’incorporar un altre lateral.

López, preparat

La sortida de Kakabadze no està confirmada però podria ser qüestió d’hores, amb la qual cosa Iván López segurament seria titular en el partit d’aquest diumenge a casa contra el Rayo Majadahonda. El jugador, que tot i haver estat lesionat està en plena forma, va arribar ahir a Tarragona i des d’avui al matí ja s’exercitarà a les ordres de Gordillo.

Iván López Mendoza
València, 23-8-1993 (25 anys) Lateral dret Alçada: 1,75 m Pes: 69 kg
FORMACIÓ:
Categories inferiors del Vila-real i del Llevant
TRAJECTÒRIA
12/13
Llevant B (2a B) 37 p. 0 g.
13/14
Girona (2a A) 29 p. 1 g.
14/15
Llevant (1a) 26 p.
15/16
Llevant (1a) 13 p.
16/17
Llevant (2a A) 10 p.
17/18
Llevant (2a A) 3 p.
INTERNACIONAL:
Amb les categories inferiors de la selecció espanyola, a l’europeu sub-19 (2015).

Fali podria estar recuperat diumenge

Fali té un esquinç de grau 1 al lligament lateral intern del genoll dret, un fet que el farà estar entre cotons durant tota la setmana, però que el podria habilitar per jugar aquest diumenge contra el Rayo Majadahonda. Fali es va lesionar diumenge passat a El Molinón i va haver de ser substituït en el descans per Djetei.

D’altra banda, el club va confirmar el que havia avançat Gordillo divendres passat: Ramiro Guerra, nou fitxatge, estarà entre tres i cinc setmanes de baixa per culpa d’un trencament muscular al recte femoral dret.

Per la seva banda, Javi Jiménez continua fent passes endavant en la rehabilitació del trencament del cinquè metatarsià del peu dret i ja no camina amb crosses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)