2a divisió FEF

Una estrena rodona

2a divisió B. L’atacant Pedro Martín va debutar contra el Vila-real B marcant una diana clau en la victòria del Lleida, que ha signat un inici de temporada molt prometedor

Entre les cares de satisfacció que hi havia diumenge passat al Camp d’Esports s’hi podia trobar la del davanter Pedro Martín, que va signar un debut impecable amb el Lleida: va marcar un dels dos gols de l’equip. L’aportació de l’andalús va ser clau perquè el conjunt de la Terra Ferma comencés la temporada de forma il·lusionant, ja que els de Gerard Albadalejo van imposar-se a un dels pesos pesants de la categoria, el Vila-real B.

El futbolista nascut a Màlaga fa 26 anys no amagava la seva felicitat després de l’enfrontament, tant per la seva aportació individual com per l’actuació col·lectiva. “Estic molt content i il·lusionat amb el partidàs que hem fet, sembla que faci dos anys que juguem junts, sobretot per la connexió que hem demostrat en els moments de patiment”, va dir Pedro Martín, que vol deixar clar que valora més les fites que s’assoleixen com a grup: “Estic molt content per haver marcat en el meu debut, però sobretot per la victòria i per la imatge de l’equip. Jugant així, es perdi o es guanyi, a la llarga els objectius es poden aconseguir.”

Tot i que encara és molt d’hora, l’atacant andalús es mostra convençut que el camí a seguir està ben marcat. “Les sensacions són bones, cada cop que juguem al Camp d’Esports el nivell que demostrem des del punt de vista ofensiu i defensiu ha de ser aquest”, va dir Martín, que parla dels horitzons de l’equip: “Esperem lluitar per un objectiu bonic i ambiciós, que he vingut per això. Ara mateix, però, ens plantegem fer partits com l’últim, ja que jugant així aconseguirem força victòries.”

LES FRASES

Estic molt content amb el gol en el debut, però sobretot amb la imatge de l’equip i la victòria. Jugant així, les fites es poden assolir
Esperem lluitar per un objectiu bonic i ambiciós, que he vingut per això
Pedro Martín
davanter del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)