2a divisió FEF

Prèvia de màxim nivell

2a divisió B. Chicho Pèlach i Raúl Garrido, tècnics del Peralada i l’Olot, es trobaran avui a Montilivi abans del duel directe de diumenge, que al final avança l’horari i es jugarà a les 17 h

El partit de diumenge entre el Peralada i l’Olot preveu emocions fortes i els dos clubs han volgut que la prèvia estigui a l’altura. Per això, Chicho i Raúl Garrido, els entrenadors del Peralada i l’Olot, respectivament, es trobaran aquesta tarda (a partir de les 16 h) a Montilivi, l’escenari del partit. Els dos tècnics, que ja es van enfrontar en la segona volta del curs passat després d’arribar als seus equips amb la temporada començada, es faran la fotografia oficial amb les samarretes dels dos equips i després atendran els mitjans de comunicació en una roda de premsa de prèvia, 72 hores abans del partit.

Ahir també es va saber un canvi d’horari d’última hora del partit, que finalment començarà a les 17 h. El dia de l’enfrontament els socis del Peralada i del Girona tindran l’entrada gratuïta, mentre que el públic en general, amb els socis i aficionats de l’Olot inclosos, poden comprar l’entrada per 15 euros al web del Girona –o a taquilla el dia del partit– per a les zones de tribuna i gol sud, les dues que hi haurà habilitades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)