Nàstic

El Nàstic espera fer calaix

2a divisió A. Si les negociacions per Otar Kakabadze i Dimitrievski es tanquen, el club ingressarà aquest estiu cap a dos milions d’euros

Falten menys de 48 hores perquè el mercat es tanqui i, a Tarragona, el més calent és a l’aigüera. El Nàstic, que comptava fer almenys dues incorporacions, està pendent dels moviments de sortida per acabar de concretar els reforços. Amb l’arribada del lateral Iván López, cedit pel Llevant, el club espera segellar les sortides per acabar de reforçar el bloc. De fet, n’hi ha dues de pendents que, si es tanquen, permetran a l’entitat tarragonina de disposar d’una bona injecció de capital.

És el cas del fitxatge d’Otar Kakabadze pel Lucerna de la primera divisió suïssa, que si no hi ha contratemps s’hauria de tancar les pròximes hores. Si aquesta operació s’acaba concretant, el Nàstic rebrà una quantitat que s’aproxima al mig milió d’euros. Més alta és la xifra en la qual està taxat el porter Sotle Dimitrievski, que ha estat tot l’estiu pendent de concretar la seva sortida i té molts números d’anar a l’Espanyol, si bé també disposa d’altres propostes. Per ell, el club tarragoní espera rebre aproximadament un milió d’euros. Si aquestes dues operacions se segellen les pròximes hores, el Nàstic haurà tancat el mercat d’estiu havent ingressat prop de dos milions d’euros, perquè pel traspàs de Maikel Mesa a Las Palmas ha cobrat cap a 650.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)