2a divisió FEF

El Barça B paga 1,7 milions per Ronald Araujo

2a div. B. L’uruguaià va signar fins al 2023 i tindrà una clàusula de 100 milions

El Barça està aprofitant les darreres hores del mercat per acabar d’apuntalar la plantilla del filial i ahir va oficialitzar el fitxatge del central uruguaià Ronald Araujo, del Boston River. El club blaugrana ha pagat 1,7 milions d’euros al seu equip de procedència, una quantitat que podria augmentar fins a un màxim de 5,2 milions en funció de diferents variables. Araujo, amb tot, firma per cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, que es doblarà si arriba al primer equip. El nou futbolista blaugrana, que és el capità de la selecció uruguaiana sub-20, ja va exercitar-se amb el filial i va mostrar la seva satisfacció: “De petit somies estar en un dels clubs grans d’Europa i m’ha tocat. Estic sorprès, però espero donar-ho tot per complir les expectatives i arribar al primer equip.”

El fitxatge d’Araujo no va ser l’únic moviment d’ahir a la plantilla del filial, ja que el Barça va donar la baixa a Moha Ezzarfani, que va arribar del Badalona el curs passat però va jugar cedit a l’Hèrcules. El club blaugrana, amb tot, continua pendent del mercat i podria apuntalar la plantilla amb algun reforç més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)