Nàstic

Els moviments evidencien el canvi de cicle a Tarragona

Nàstic. El club grana, que aprofitarà fins al darrer dia de mercat per acabar de reforçar-se, ha tingut fins ara 21 baixes, una xifra que pot augmentar amb els moviments que concreti avui

El Nàstic ha viscut un estiu de canvis que tindrà el dia d’avui el darrer episodi. La marxa de Promoesport de la parcel·la esportiva del club ha comportat que s’hagi fet una profunda renovació de la plantilla i que hi hagi hagut molts moviments. Ahir l’entitat tarragonina va fer oficial la marxa d’Otar Kakabadze al Lucerna suís per una xifra que s’aproxima al mig milió d’euros, i també la cessió de Rodrigo Cuenca a l’Ebre. El davanter grana, precisament, tot just havia arribat al Nàstic aquest estiu procedent de l’Atlètic Balears, però Gordillo no comptava amb ell i s’ha optat per un moviment que li garantirà més minuts. El club tarragoní comptabilitza fins ara 21 baixes.

El traspàs de Kakabadze i la cessió de Rodrigo Cuenca no seran els darrers moviments en forma de baixa que hi haurà al Nàstic abans que avui a mitjanit es tanqui el mercat. La direcció esportiva ha estat tot l’estiu pendent de traspassar Dimitrievski, una operació que esperava tancar amb l’Espanyol però que s’ha complicat en les últimes hores, ja que el segon porter blanc-i-blau no està disposat a renunciar a part del seu salari per marxar al Rayo. Si aquest moviment no es concreta, fet que podia facilitar la cessió de futbolistes de l’Espanyol al Nàstic, el club grana mirarà de trobar una sortida alternativa al porter macedoni, ja que l’arribada de Becerra li va tancar les portes. Un altre moviment que es podria produir avui, en funció de com es mogui el mercat, és la sortida en forma de cessió de Pol Valentín.

La porta d’entrada, d’altra banda, continua ben oberta. Tot i que el desenllaç del cas Dimitrievski condicionarà el darrer dia de mercat, la intenció del club és reforçar la rereguarda amb un central, un lateral dret i un mig.

Maikel Mesa 0,65 milions
Las Palmas
Kakabadze 0,5 milions
Lucerna
Gaztañaga
AEL Limassol
Xavi Molina
KAS Eupen
Muñiz, Dongou i Varo
Lugo
Jean Luc
AEK Làrnaca
Matilla
Aris Salònica
Carlos Blanco
Vila-real B
Stéphane Emana
Hèrcules
Sergio Tejera
Oviedo
Sandro
Ebre
Carlos García
Racing de Ferrol
Rodrigo Cuenca
Cedit a l’Ebre
Maloku
Cedit a l’NK Aluminij
Carrión
Melilla
Perales
Badalona
Suzuki
Sense equip
Pleguezuelo
Fi de cessió
Álvaro Vázquez
Fi de cessió

ELS DOS DARRERS

El club va fer oficial l’adeu de Kakabadze i ha cedit Rodrigo Cuenca a l’Ebre
La marxa de Stole Dimitrievski a l’Espanyol s’ha complicat en les últimes hores

EN ESPERA

Si es concreten les sortides, el club vol incorporar un central, un lateral dret i un mig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)