2a divisió FEF

L’Olot incorpora cedit Jaume Pol i Serrano deixa el Peralada

En plena recta final del mercat estival, els dos clubs gironins de segona B continuen perfilant i tancant les seves respectives plantilles. Precisament ahir, el Peralada va anunciar la sortida de l’entitat de David Serrano, i l’Olot, l’arribada en qualitat de cedit pel Mallorca de Jaume Pol.

L’equip garrotxí va donar per tancada la seva plantilla amb la incorporació del vintè element per a Raúl Garrido. Jaume Pol, de 23 anys, té experiència a segona B –hi ha jugat amb el Llosetí, el Mallorca B i el Barakaldo– i és la peça que buscava l’àrea esportiva per afegir competència al lateral esquerre pur, fins ara una posició només coberta pel jove Pep Chavarría. “Té experiència a la categoria; juga com a lateral esquerre però també ho pot fer de carriler, si juguem amb defensa de tres, o, fins i tot, de central”, diu el que serà el seu entrenador a l’Olot, el valencià Raúl Garrido.

Una sortida a Peralada

El club de l’Alt Empordà també va moure peça ahir i David Serrano va confirmar per mitjà de les xarxes socials que deixava de ser futbolista dels verd-i-blancs. A gairebé 24 anys, el carriler tanca una etapa de tres temporades en què ha jugat amb el Girona B a primera catalana, va assolir l’ascens a 2a divisió B amb el Peralada i després de superar una greu lesió, el curs passat, també va tenir cert protagonisme en la gran segona volta amb Chicho a la banqueta. En aquest darrer dia de mercat, s’espera que el Peralada realitzi alguna incorporació més. La prioritat és un central i la intenció és que Santi Bueno, del Barça B, retorni a la plantilla peraladenca en aquesta demarcació.

LA FITXA

Jaume Pol Vidal
Palma,31-12-1994 (23 anys) Lateral esquerre Alçada: 1,82 metres Pes: 75 kg
TRAJECTÒRIA
14/15
Binissalem (3a div.)
15/16
Llosetí (2a B) 24 p.
16/17
Mallorca B (2a B) 33 p.
17/18
Barakaldo (2a B) 10 p.
17/18
Mallorca B (3a div.) 17 p. 2 g.
18/19
Olot (2a B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)