2a divisió FEF

“Costarà, encara que estiguin en construcció”

Raúl Garrido. Entrenador de l’Olot

L’entrenador valencià de l’Olot, Raúl Garrido, també valora les claus a tenir en compte de cara al duel gironí de segona B contra el Peralada. “El curs passat, el rival va ser el millor equip de tota la segona volta al grup tercer i això ho hem de recordar. És un equip ben dirigit i serà complicat encara que estigui en construcció, ja que tenen molta qualitat. Per guanyar partits, en aquesta categoria has de fer moltes coses bé”, explica el tècnic de l’Olot, que afegeix: “Els jugadors que han viatjat amb el primer equip estaran a punt. No presto atenció al fet que estiguin més o menys cansats. Tenen qualitat i ho voldran fer molt bé.”

L’Olot també va empatar en la primera jornada després d’un duel igualat contra el Cornellà en el qual va portar més la iniciativa que el rival i va disposar de més ocasions, un fet que intentarà repetir: “No puc demanar més als jugadors. És complicat controlar-ho tot, però tenim l’ambició intacta per al duel gironí. Veurem quines opcions podem posar al camp per contrarestar el rival.”

DEL PERALADA

“No oblidem que el curs passat van ser el millor equip de la segona volta en el grup tercer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)