Nàstic

Una sortida i una arribada en l’últim moment

Nàstic. El conjunt grana, que volia apuntalar l’equip amb tres reforços, concreta la sortida de Dimitrievski al Rayo i l’arribada d’Albentosa (Dépor)

El Nàstic va ser a temps de tancar els dos últims moviments a última hora. La secretaria tècnica del conjunt grana va treballar-hi fins a l’últim minut –a les 23.59 h del dia d’ahir s’acabava el termini– i va poder tancar dues operacions: una de sortida i una altra d’entrada. D’aquesta manera, s’acaba el serial de Dimitrievski, que marxa cedit al Rayo amb una opció de compra, i se soluciona una de les tres mancances que tenia l’equip en la posició de central, amb l’arribada de Raúl Albentosa, procedent del Deportivo.

El director esportiu grana, Arnal Llibert, tenia sobre la taula les peticions del tècnic, però al final les operacions es van anar complicant i només va poder-ne concretar dues. L’arribada d’Albentosa significa que el Nàstic té ben coberta la posició a l’eix defensiu, mentre que la sortida de Dimi equilibra la porteria, on ja hi ha dos candidats a la titularitat: Bernabé i Isaac Becerra.

En les sortides, el lateral dret Pol Valentín, al qual el Nàstic volia cedir a un equip de segona B, i també l’extrem Dumitru, que no entrava en els plans de José Antonio Gordillo, hauran de continuar en la disciplina tarragonina.

En les arribades, el club tenia tres prioritats: un reforç per al lateral dret –quan es preveia la sortida de Pol Valentín–, la incorporació d’un central experimentat, ja que Gordillo no ha comptat fins ara amb Arzo, i també la contractació d’un migcampista amb capacitat organitzativa. El Nàstic havia estat pendent de les possibles cessions del lateral dret Pipa i del mig Álex López, però cap dels dos futbolistes abandonarà la disciplina de l’Espanyol. El fet que el club blanc-i-blau al final no pogués incorporar Stole Dimitrievski va complicar aquestes operacions.

UN REFORÇ

Arnal Llibert no va poder tancar l’arribada d’un lateral dret i un migcampista

ES QUEDEN

Pol Valentín no ha sortit cedit i Dumitru, que no comptava, s’ha acabat quedant

ALBENTOSA

El Nàstic necessitava un central veterà per completar la demarcació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)