Nàstic

Els focus, sobre la gespa

Nàstic. Després d’un final de mercat atípicament mogut, el Nàstic rep el Rayo Majadahonda amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria

Els últims dies a Tarragona s’ha parlat més de negocis que no pas de futbol. El canvi de rumb del club amb la marxa de Promoesport ha fet que s’hagin produït molts moviments en el mercat aquest estiu, i n’hi va haver fins tard. Amb la parròquia grana pendent del ball de noms que hi ha hagut, s’ha perdut una mica de perspectiva que avui i ha un partit. És el moment de posar el focus sobre la gespa. I és que el Nàstic rebrà aquest migdia un equip desconegut, el Rayo Majadahonda, que aquesta temporada debuta a la categoria.

L’objectiu amb què el conjunt tarragoní afronta el partit, amb tot, és molt clar: després de veure com en el primer duel de lliga a casa s’escapava la victòria en el darrer instant i com, en la segona jornada, l’Sporting imposava la seva llei, el Nàstic vol aconseguir els tres primers punts de la temporada. Per fer-ho, José Antonio Gordillo, ja ha advertit els seus del perill del rival malgrat que encara no hagi sumat cap punt. “Amb el Mallorca el resultat que van aconseguir hauria pogut estar un altre. El Rayo és un rival que s’ha reforçat amb gent experimentada i que té una idea clara de joc de la temporada passada”, va dir en la prèvia l’entrenador andalús, que lloa la proposta d’Antonio Iriondo: “El seu equip juga bé, té un bon tracte de la pilota, sap combinar i té gent ràpida al davant. Si volem guanyar, haurem de fer un partit complet.” Els arguments del Nàstic, en tot cas, seran molt similars al de les primeres dues jornades. Això sí, la marxa de Kakabaze al futbol suís farà que el carril dret de la defensa l’hagi d’ocupar un altre home. Iván López, cedit aquesta setmana pel Llevant, podria ser el futbolista escollit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)