2a divisió FEF

El Barça B demana paciència

Derrota. Els blaugrana perden per un gol en el segon temps i es tornen a quedar sense sumar cap punt

BARÇA B 0 EIXEA 1

BARÇA B:Ezkieta, Morer (Collado 70’), Mingueza, Chumi, Miranda, Sarsanedas, Carles Pérez (Kike Saverio 86’), Riqui Puig, Abel Ruiz (Mujica 62’), Monchu i Ballou.EIXEA:Loscos, Mingotes, Garde, Andriu, Català, Mustapha, Ramón, Valero, De Mesa (Otin 65’), Lafita (Diego Suárez 80’) i Lucho (Rami 77’).GOLS:0-1 (51’) Català.ÀRBITRE:Sebastián Ripoll.T.G.:al local Collado i els visitants Ramón, Loscos i Català.PÚBLIC:1.202 espectadors al Miniestadi.

L’aposta per un grup tan jove a segona B també té els seus riscos per molt talent que aquest tingui. I el Barça B n’està patint les conseqüències en les dues primeres jornades de la competició de segona B, en què no ha pogut sumar ni un punt. Ahir va ser un rival que acaba de pujar a segona B, i al Miniestadi, el botxí dels de García Pimienta, que han d’aprendre a competir en aquests contextos: contra rivals durs, que no volen la pilota i que colpegen en l’estratègia.

El filial va començar el partit amb molta possessió i algunes ocasions però qui més es va apropar al gol va ser l’Eixea en el primer temps. Després de la represa, el visitant Català va aprofitar una segona jugada en una acció d’estratègia i va avançar el seu equip, que es va aferrar amb ungles i dents als tres punts. D’aquesta manera, al Barça, abocat, li va costar encara més generar ocasions i Ezkieta va evitar la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)