2a divisió A

Guerra de comunicats entre el Reus i LaLiga

Els atacs creuats entre el Reus i LaLiga ha viscut aquesta nit el tercer capítol. L’equip reusenc nega la versió de la patronat en un comunicat, explicant que mai va acceptar la proposta d’inscriure cinc jugadors per arribar als 18 per “ interferir en qüestions esportives més enllà de les econòmiques i també perquè suposava disputar la competició sense cap dels davanters de l’equip.” La resposta de la directiva catalana també implica el cas Isaac Cuenca, que és de Reus, ha fet tota la pretemporada i acceptava rebaixar el sou per adaptar-se a les exigències de la LFP. El comunicat sencer es pot llegir a http://www.cfreusdeportiu.com/noticia/20180903204207.

Unes hores aban, LaLiga havia reaccionat a la ronda de premsa matinal del Reus anunciant que el comitè de control econòmic estudiarà el dia 6 la petició dels reusencs d’incrementar el límit salarial per poder inscriure els jugadors que han quedat fora. La LFP ha explicat també el cas Cuenca, indicant que la petició d’inscriure’l va arribar després que el club hagués demanat ja una excepció per inscriure cinc futbolistes més.

LaLiga ha recordat que el Reus ja va superar el límit salarial amb només 13 jugadors, quedant penjats Miguel Linares, Shaq Moore, Jesús Olmo, Dejan Lekic, Tito Ortiz, Karim Yoda, Vitor Silva i Pol Laporta i que mai va enviar-los les garanties derivades de l’ampliació de capital. Segons la versió de la LFP, es va donar permís a la directiva reusenca per inscriure cinc dels vuits futbolistes amb salari mínim i per ordre d’arribada i l’entitat català ho va acceptat, demanant inscriure’n només 16 “en tenir contractes tancats amb jugadors superiors al mínim i que es volia respectar. La petició va ser estimada.” Segons la patronal, Isaac Cuenca és lliure ara de fitxar per qualsevol equip en considerar-se que està en situació legal da’tur segons el reglament general de la RFEF i explica per què no es va acceptar l’acord per traspassar Lekic al Cadis a canvi de la cessió de Juan Carlos Carrillo. “Les normes de control econòmic especifiquen que, tot i que el jugador sigui cedit sense cost, el seu valor sí computa en el càlcul del límit salarial, així que la cessió no es va autoritzar. El Reus va reclamar i el comitè de control econòmic va donar la raó a LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)