Reus

El virus FIFA, un altre obstacle en el camí

Reus. Shaq Moore, convocat amb els Estats Units, es perdrà dos partits

Tenir un futbolista convocat per als partits de seleccions, i sobretot per a un club gens acostumat com el Reus, pot arribar a ser un motiu d’orgull, però en la situació actual de l’equip roig-i-negre, que Shaq Moore es perdi els dos propers partits oficials per jugar amb els Estats Units és, bàsicament, un inconvenient. El lateral dret, que disputarà amistosos al seu país contra el Brasil (7 de setembre) i Mèxic (11), no jugarà diumenge al migdia contra l’Albacete al municipal ni dimecres de la setmana que ve al camp de l’Osasuna en la copa. Entre que es va veure afectat pels problemes en les inscripcions i que, malgrat que ha acabat tenint fitxa, arrossegava una sanció de la temporada passada amb el Llevant B, Shaq Moore encara no ha pogut debutar.

Per diumenge, la seva absència s’uneix a la del lesionat David Querol –Ricardo Vaz no està al cent per cent, però va convocat i té alguns minuts per la falta de jugadors–, mentre que la tornada d’Olmo després de la sanció millora una mica el panorama. Amb 16 jugadors del primer equip en la plantilla, cada baixa que tingui el Reus es notarà més del que és habitual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)