Girona

El Celta, amb menys peces

Diàspora. El Girona no podrà disposar per compromisos amb les seves seleccions de dos dels seus futbolistes, mentre la xifra en el proper rival, el Celta, s’eleva fins a la mitja dotzena

Tres setmanes després d’haver acabat la pretemporada i que la majoria d’equips comencin a competir de manera oficial en la lliga, l’aturada per la disputa dels partits de seleccions obre una nova finestra de quinze dies sense enfrontaments de clubs. Al Girona, aquest període exclusiu d’entrenaments s’està afrontant durant la primera setmana sense dos dels seus homes més importants, el porter Bounou –convocat amb el Marroc– i el davanter Cristhian Stuani, convocat amb l’Uruguai. Els dos internacionals tornaran a les ordres d’Eusebio molt probablement dilluns o dimarts. Bounou s’ha hagut de desplaçar fins a Casablanca, al Marroc, mentre que el viatge de Stuani causarà més desgast, ja que la celeste juga contra Mèxic a Houston (EUA).

Dos partits

Els jugadors internacionals del Girona disputaran només un partit amb les seves seleccions durant aquesta aturada, però l’afectació que tindrà el pròxim rival dels blanc-i-vermells serà molt més gran. D’una banda, pel que fa al nombre de futbolistes que han estat cridats pels seus països, ja que el tècnic Antonio Mohamed no pot disposar de sis dels seus homes. De l’altra, també és destacable que tots els jugadors amb compromisos internacionals hauran de fer front a dos partits. Independentment de si juguen més o menys minuts, el que està clar és que hauran d’estar concentrats amb la selecció més dies i que no es podran tornar a incorporar al club de Vigo fins ben entrada la setmana que ve en la majoria dels casos. Sense anar gaire lluny, la seva estrella, Iago Aspas, jugarà dimarts amb Espanya a Elx, i un altre dels noms destacats del Celta, l’eslovac Lobotka, ho farà diu-menge a Ucraïna. El més probable és que fins dijous abans del partit contra el Girona –serà el dilluns 17– la plantilla gallega no estigui al complet.

També és cert que entre els sis internacionals que té el Celta en aquesta aturada, noms com el del jove internacional danès Jensen o l’eslovac Mazan encara no han debutat en la lliga amb la samarreta blau cel i la seva presència i estat de forma no seran transcendentals per preparar el pròxim partit.

GIRONA
Bounou Marroc
Marroc-Malaui, dissabte a Casablanca
Stuani Uruguai
Mèxic-Uruguai, dissabte a Houston
CELTA
Iago Aspas Espanya
Anglaterra-Espanya, dissabte a Londres
Espanya-Croàcia, dimarts a Elx
Okay Turquia
Turquia-Rússia, divendres a Trabzon
Suècia-Turquia, dilluns a Estocolm
Lobotka i Mazan Eslovàquia
Esl.-Dinamarca, ahir a Trnava
Ucraïna-Eslovàquia, diumenge a Lviv
Brais Méndez Espanya sub-21
Espanya-Albània, avui a Còrdova
Espanya-Irlanda N., dimarts a Albacete
Jensen Dinamarca sub-21
Din.-Finlàndia, divendres a Aalborg
Lituània-Dinamarca, dimarts a Gargzdai
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)