2a divisió FEF

El Lleida s’imposa sense patiments al Terol

Copa. Un gol de Mousa va aplanar el camí per al conjunt blau –ahir amb la senyera– i Alpha, a les acaballes, va rematar la feina

LLEIDA 2 TEROL 0

LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Trilles, Noel, Joan Oriol; Quintero (Pedro Martín, 62’), Albístegui, Calavera, Mousa (Cano, 62’); Artiles (Peeters, 72’) i Alpha.TEROL:Conesa; Crespo, Borja Vicent, Cabetas, Navarro; Franco Gauna (Juan Mera, 66’), Leira, Ainoza (Iñaki Santiago, 74’), Dieste; Sergio Sánchez (Jamelli, 34’) i Becerra.GOLS:1-0 (43’) Mousa. 2-0 (89’) Alpha.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:al local Noel i als visitants Borja Vicent, Dieste i Leira.

El Lleida Esportiu va complir amb suficiència en el debut en la copa contra el Terol, al qual es va imposar amb un gol de Mousa just abans del descans i un altre d’Alpha a les acaballes del partit, que va donar la tranquil·litat. El conjunt de la Terra Ferma jugarà la segona eliminatòria contra el Compostel·la, que va guanyar ahir el Mensajero de manera contundent (0-3).

En els primers minuts, als blaus –ahir amb la samarreta de la senyera tot i jugar com a locals–, els va costar xafar el camp d’un Terol que semblava pressionar més, però es van posar les piles ben aviat i Mousa va tenir una bona oportunitat ja en el minut 6 amb una rematada de cap després d’una paret amb Quintero, un dels més actius. També ho va intentar Trilles en una jugada d’estratègia, però la pilota no va entrar i es va anar imposant la igualtat, encara que amb aproximacions només de la banda local. En el minut 43, finalment, va arribar el gol del Lleida. L’equatorià Quintero va recollir un rebot a la banda dreta i va enviar una passada que va creuar l’àrea perquè Mousa, entrant com una exhalació, afusellés el porter visitant, Conesa (1-0).

Després de la represa, el Terol, veient-se darrere al marcador, va posar una marxa més i durant una llarga fase del segon temps va portar la iniciativa i va pressionar la sortida de pilota del Lleida, que va haver de patir per mantenir l’avantatge en algunes aproximacions aragoneses, sobretot en xuts de Gauna i Becerra. Quan semblava que el partit acabaria amb victòria pel mínim avantatge, no obstant, el jove Alpha va aprofitar una passada de Joan Oriol per posar la cama i marcar el gol de la tranquil·litat, el seu primer amb els de la samarreta blava (2-0).