2a divisió FEF

El Sant Andreu, per penals

Copa. El conjunt de Mikel Azparren força la pròrroga 8 minuts abans del final, resisteix amb nou jugadors i acaba vencent en una tanda de desempat amb més errades que encerts

CORNELLÀ 1 (2) ST. ANDREU 1 (3)

CORNELLÀ:Ramon; Agus Medina, Goldar, Manu Torres, Ricard; Fall, Leo Ramírez; Pep Caballé, Eloy Gila (Esteve, 83’), Gaspar; i Jaume (Juan, 66’).SANT ANDREU:Segovia, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Víctor (Felipe Sa, 81’), Josu, Juanan (Carlos, 76’), Elhadji, Ton Alcover i Kuku (Ferran, 63’).GOLS:1-0 (67’) Eloy Gila. 1-1 (82’) Felipe Sa.PENALS:0-0 Gaspar, fora; Ramon atura el xut de Felipe Sa. 0-1 Segovia atura el xut de Leo Ramírez; Alcover marca. 0-2 Segovia atura el xut de Medina; Carlos marca. 1-2 Goldar marca; Ramon atura el xut d’Elhadji. 2-2 Juan marca; Ramon atura el xut de Ferran. 2-3 Manu Torres falla; Noguera marca.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:als locals Juan, Agus Medina, Goldar i Gaspar; al visitant Ferran.T.V.:Carroza, per doble groga (104’), i Josu, per vermella directa (105’), del Sant Andreu. Al segon entrenador andreuenc, Xavi Jiménez, durant la tanda de penals.

En una primera eliminatòria del tot esbojarrada, el Sant Andreu va aconseguir la classificació en un exercici heroic. Els andreuencs van igualar 8 minuts abans del final el resultat advers i van resistir durant la pròrroga, la qual van acabar amb nou jugadors per les expulsions de Carroza i Josu. Al final, en una tanda de penals en què els porters van brillar més que els xutadors, els de Mikel Azparren es van endur la classificació i ja esperen el Gernika en la segona fase.

El primer temps va transcórrer sense gaire perill per a cap de les dues bandes. El Cornellà portava el pes del partit però li va costar apropar-se a l’àrea de Segovia.

En la segona meitat, tot va canviar. Els verds van accentuar el seu domini i van començar a generar perill. Agus Medina va estar a prop del gol després d’una gran centrada de Gaspar i Segovia va aturar la rematada de Manu Torres. Pascual també va amenaçar però va ser el sabadellenc Eloy Gila qui ho va aconseguir rematant al fons de la xarxa un servei de falta. Quan faltava poc per acabar, l’entrada de Felipe Sa va resultar clau perquè el brasiler va establir l’empat un minut després del seu ingrés. La pròrroga va estar caracteritzada pel ball de targetes vermelles però el Sant Andreu va resistir i s’ho va endur en un fatídic desempat.