Girona

Desconnexió amb pales

Entrenament. El Girona trenca la rutina de les dues setmanes sense partits que ha d’afrontar amb una sessió de pàdel a Sant Gregori

L’aturada de la competició de lliga durant quinze dies provoca que el Girona es pugui centrar en els entrenaments, però amb setze dies sense partits cal trencar la monotonia de les sessions preparatòries. És per aquest motiu que ahir la plantilla gironina va canviar el verd dels terrenys de joc de La Vinya pel blau de les pistes de pàdel del X3 Padel Club de Sant Gregori. Així doncs, els futbolistes van deixar a una banda les botes de futbol i van desconnectar de la rutina jugant diverses partides de pàdel entre ells.

Dies de rodatge

En espera de l’arribada del brasiler Douglas Luiz i sense els dos internacionals –Stuani i Bounou–, el Girona aprofita aquesta aturada de dues setmanes per continuar cohesionant el grup i anar interioritzant les idees que el nou tècnic està introduint en la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)