Reus

Promocions com a desgreuge a l’afició

Reus. El club roig-i-negre compensa els seguidors per la crisi de les inscripcions de jugadors premiant la fidelitat amb vals per a la botiga

Joan Oliver, màxim accionista del Reus, ja va explicar dilluns que el Reus preparava promocions com a desgreuge per als aficionats, entre molestos i desanimats per tot l’afer dels jugadors no inscrits. El que fa el club roig-i-negre és donar un val del 50% del preu de l’abonament a tots els socis que assisteixin a vuit dels pròxims nou partits al municipal per tal que el gastin a la botiga del Reus, en què podran comprar entrades i articles de marxandatge. Per exemple, en el cas dels abonats de la graderia lateral, són 110 euros, mentre que per als de tribuna alta en són 220. Així mateix, pel que fa públic en general, els que presentin l’entrada d’un partit tindran descomptes en la compra d’una entrada per al següent.

Visita de l’AFE

Els jugadors, mentrestant, sobretot els no inscrits i especialment Isaac Cuenca, que reitera que no està d’acord amb el criteri de la LFP per no fer-li fitxa, intenten fer valer els seus drets i ahir van rebre la visita de la plana major de l’AFE, que els dona suport i els assessora. El gremi de futbolistes ha amenaçat amb una vaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)