3a divisió FEF

El Llagostera vol posar la segona pedra del fortí

3a divisió. Conscients de la importància del rendiment a casa, els del Gironès volen aconseguir el segon triomf com a locals contra el Santfeliuenc

El Llagostera torna a la competició aquesta tarda (18 h) i ho farà rebent el Santfeliuenc. En el pensament dels futbolistes blau-i-vermells ben segur que encara hi ha la primera derrota del curs a l’Hospitalet en un duel en què es mereixien més. A casa, i amb la seva gent, el Llagostera intentarà consolidar les bones sensacions, tot i que per al tècnic el més important ara mateix, encara a principi de temporada, són els resultats: “El millor partit del curs el vam fer a l’Hospitalet i el vam perdre. L’objectiu és no perdre punts a casa, guanyar confiança i que l’equip agafi rodatge.”

Del rival, Oriol Alsina en destaca la capacitat defensiva i les ràpides transicions en atac: “Al darrere són molt sòlids i, en atac, tenen futbolistes ràpids i també corpulents.”

Sergi Arimany recau

El davanter del Llagostera estava en el tram final de la recuperació de la lesió als isquiotibials que es va fer en la primera jornada però ha recaigut i està totalment descartat com a mínim per a aquest partit. Oriol Alsina té el dubte de Maynau i la baixa de llarga durada de Maymí per al partit d’aquesta tarda contra el Santfeliuenc.

LA PRÈVIA

L’objectiu és no perdre punts a casa, guanyar confiança i que l’equip vagi agafant rodatge
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)