3a divisió FEF

El Figueres vol continuar en la línia ascendent

3a divisió. Els de Joan Esteva reben la visita del Castelldefels (20.15 h) amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del curs a Vilatenim

En les tres primeres jornades el Figueres no ha parat de créixer, millorant les sensacions i el resultat setmana a setmana, fins que diumenge passat va golejar el Martinenc a domicili (1-4). Els figuerencs ara volen continuar amb aquesta dinàmica ascendent i avui tenen l’objectiu d’aconseguir la primera victòria del curs a Vilatenim contra el Castelldefels (a les 20.15 h). “Tenim la intenció de seguir creixent i establir les bases del joc que volem fer per estar com més a prop millor del nivell que volem”, valora el tècnic Joan Esteva, conscient que dimarts tornaran a jugar a casa contra un rival a priori més complicat, el Prat. “Diumenge passat l’equip va fer un gran partit i ara tenim bones sensacions i bon ambient per continuar en aquesta línia i seguir sumant, que sempre és important”, hi afegeix Esteva.

Els figuerencs saben que es trobaran un rival amb moltes ganes de sumar, i és que el Castelldefels encara no ha aconseguit guanyar després d’empatar a un contra dos nouvinguts en la categoria –la FE Grama i el Martinenc– i perdre contra l’Ascó (0-1). Esteva no podrà disposar de Gelmà, lesionat, i tindrà el dubte de Joan Pons.

LA PRÈVIA

Tenim la intenció d’establir les bases del joc que volem fer per estar a prop del nivell que volem
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)