Girona

Juanpe veu un Girona en clara línia ascendent

La valoració. En plena aturada de la lliga per compromisos de seleccions i després d’haver jugat tres jornades, el central canari comenta les primeres sensacions i els reptes de futur

L’activitat competitiva està del tot aturada a primera divisió a causa dels partits de seleccions que es disputen aquests dies, però a La Vinya el gruix de la plantilla gironina es continua entrenant a ple rendiment. Aprofitant aquest parèntesi, un dels futbolistes amb més protagonisme en l’arrencada del curs, Juanpe, va valorar els primers mesos de competició. En aquest sentit, i centrant-se en el rendiment de l’equip, el central canari és ambiciós: “Crec que estem creixent, però l’equip pot donar molt més encara. Queda molta temporada i anem pel bon camí perquè les coses surtin bé. El nou entrenador ha arribat amb les seves idees de joc, les hem sabut interpretar bastant bé i encara tenim present el sistema de temporades anteriors. Crec que tenir variants és un avantatge.”

Sobre el nou cos tècnic, Juanpe va remarcar que l’encaix ha estat molt positiu: “És un avantatge que el gruix dels futbolistes es mantingui del curs anterior. Crec que això també els ha ajudat a adaptar-se millor a nosaltres.”

Cohesió i recuperació

Entre partit i partit oficial, el Girona tindrà 17 dies per fer entrenaments, una situació que Juanpe valora positivament per diversos motius: “L’aturada té una part negativa perquè trenca la dinàmica positiva després d’una victòria, però també permet fer net de diverses molèsties físiques que tots arrosseguem i que durant la competició no podem tractar com voldríem.” Juanpe també hi veu avantatges a l’hora d’encaixar els nous fitxatges. “En pocs dies ja se senten com a casa i s’han de sentir importants perquè puguin oferir-nos el seu màxim rendiment”, va comentar el canari després de l’entrenament.

Potser trenca una bona dinàmica, però l’aturada permet fer net de diverses molèsties físiques
Juanpe Ramírez
Central del Girona
Crec que estem creixent, però l’equip pot donar molt més encara. Queda molta temporada. Anem pel bon camí perquè les coses surtin bé

Aquesta temporada, protagonista des de l’inici

Juanpe va ser dels homes destacats la temporada passada i la seva continuïtat al Girona ha estat un dels grans èxits de l’estiu de l’àrea esportiva del Girona. La seva importància a l’equip d’Eusebio queda ben clara analitzant els tres primers partits de lliga: el defensa canari ha estat titular en les tres primeres jornades, ho ha jugat tot i ha assolit un molt bon nivell tant al darrere com en les seves aportacions en les jugades d’estratègia. “Intento aportar sempre coses i ara em toca fer-ho des del terreny de joc. Si no fos així, intentaria aportar des de fora”, va destacar Juanpe. L’escenari actual és totalment oposat a l’arrencada de la temporada passada, quan una lesió li va impedir jugar en la primera jornada, va disputar cinc minuts en la segona i no va ser fins a la quarta quan es va consolidar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)