2a divisió FEF

Oportunitats per aprofitar

2a divisió B. L’Olot rep el filial del Llevant amb l’objectiu de continuar amb la bona línia de l’inici de la temporada, ser ferm a casa i, de retruc, lligar una victòria que el catapulti en la taula

L’Olot rep avui, en plenes Festes del Tura, la visita del filial del Llevant en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Amb un inici esperançador i prometedor després de sumar quatre dels primers sis punts en joc, el conjunt olotí intentarà mantenir la bona línia a casa, sumar tres punts més i enfilar-se als set en total, un fet que confirmaria les bones sensacions en l’entrada en la competició i que catapultaria l’equip a una posició en la taula anecdòtica, però al mateix temps privilegiada.

L’eufòria desfermada en l’entorn de l’Olot manté atenta la plantilla i el cos tècnic encapçalat per Raúl Garrido, amb peus de plom, però convençut alhora de les possibilitats del seu equip: “No seré jo qui aturi l’eufòria perquè soc el primer a qui li agrada generar il·lusió i veure la gent il·lusionada. És un reforç positiu, però hem de ser realistes, recordar d’on venim, qui som i on som. Hem de centrar els esforços en el treball i la constància ja que si et despistes per gaudir-ne massa s’està començant a perdre el partit”, explica el tècnic de l’Olot, que hi afegeix: “Volem que el matx sigui una festa dins les festes de la ciutat. Esperem que el duel sigui un al·licient més i que vingui molta gent i ens ajudin a sumar els tres punts en joc.”

L’Atlètic Llevant intentarà esguerrar la festa a l’Olot, i d’arguments esportius per aigualir l’alegria olotina en té de sobres. “És un filial amb talent. Tenen futbolistes molt bons tècnicament i saben a què juguen. La idea del club és apostar pel futbol de base, d’on han sortit futbolistes que ara triomfen a primera com Roger Martí, Morales, Jason, etc. Treballen molt bé les categories inferiors i segur que ens costarà molt superar-los”, analitza el tècnic valencià, Raúl Garrido, conscient que el seu equip està davant una bona oportunitat de consolidar la prometedora línia inicial: “El partit és molt important. Tenim una oportunitat històrica de firmar un bon inici. Vull que l’equip ho visqui així, i que pensi que podem continuar sent feliços i complint els petits objectius que ens proposem.”

El municipal sobreviu

L’Olot tindrà molts al·licients per afrontar amb la màxima motivació el duel contra el filial granota, i un serà mantenir el municipal amb la condició d’imbatible. I és que ja fa 311 dies que els olotins no perden a casa –des de l’1 de novembre del 2017 contra el Cornellà (1-3)–. “Al municipal ens sentim còmodes. Aquestes dades volen dir que estem fent les coses bé. Lluitarem i treballarem a mort per mantenir-ho”, sentencia Raúl Garrido, que tindrà la baixa de Marc Cosme, que es recupera de la lesió.

LA PRÈVIA

No seré jo qui aturi l’eufòria perquè és un reforç positiu, però hem de ser realistes, recordar d’on venim, qui som i on som

DADA BRILLANT

Volem que el matx sigui una festa dins les festes de la ciutat i esperem que vingui molta gent a ajudar
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
L’Atlètic Llevant és un filial amb talent. Tenen futbolistes bons tècnicament i saben a què juguen; segur que serà complicat
L’Olot fa 311 dies que no perd com a local –5 victòries i 9 empats en total
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)