Nàstic

El Nàstic cau golejat a Las Palmas amb un home menys (4-0)

Futbol. Els grana han jugat una hora amb només deu jugadors per l’expulsió d’Arzo i no han tingut cap opció davant els canaris

Nova derrota del Nàstic en aquesta lliga, aquesta contra un Las Palmas que ha aprofitat la superioritat numèrica per transformar les ocasions de els què ha disposat. El Nàstic, que ha perdut per 4-0, ha començat segur defensivament i sense deixar que Las Palmas creés perill, però l’expulsió rigorosa de César Arzo per vermella directa en el minut 30 ha deixat tocat als grana, que han vist com Rubén Castro engaltava un fort xut i marcava el primer gol dels canaris just abans d’arribar al descans.

En la represa, el Nàstic ha estat a punt d’empatar però Manu del Moral no ha arribat a rematar un xut llunyà. Las Palmas, però, ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut per marcar i ho ha fet a través de David Timor, que ha fet el segon amb un xut des de la frontal de l’àrea. En el 62’, Rubén Castro ha sentenciat el partit amb el 3-0 gràcies a una rematada de cap a una centrada d’Álvaro Lemos. El Nàstic ja no ha pogut reaccionar i els canaris ho han aprofitat per engreixar el marcador, i ho han aconseguit amb un golàs de Lemos que ha entrat per l’escaire.