Girona

Porro, fix al primer equip

Ni amb aturada. Tot i que podia jugar avui amb el Peralada, el Girona prefereix que l’extremeny descansi

Amb el dorsal 29 a l’esquena, Pedro Porro és dels futbolistes que pot alternar la seva participació amb el primer equip del Girona amb els partits del Peralada, la seva destinació natural a l’estiu després d’una temporada molt destacada a divisió d’honor juvenil. Porro, però, difícilment tornarà a trepitjar la segona B amb el Peralada, al qual va treure el cap la temporada passada, perquè s’ha guanyat de ple dret la presència a l’equip d’Eusebio Sacristán. La prova més clara és que l’extremeny no reforçarà avui l’equip de Chicho Pèlach, i això que el Girona viu el parèntesi més llarg de competició, entre el duel a Vila-real de la tercera jornada (divendres 31 d’agost) i el que disputarà dilluns dia 17 contra el Celta. El cos tècnic del Girona ha concedit el cap de setmana de descans a la plantilla, i Porro seguirà el mateix plantejament que els seus companys d’equip des que va arrencar la pretemporada del Girona.

Com a futbolista amb fitxa del filial, la reglamentació diu que Pedro Porro ja no podrà reforçar més el Peralada quan hagi disputat deu partits amb el primer equip. La realitat, però, supera fins i tot la normativa, perquè Porro no baixa a segona B ni ara que pot, ni tan sols en plena aturada de la competició a primera. L’extremeny ha convençut de ple Eusebio, que l’ha utilitzat com a titular en els tres partits de lliga, els dos primers com a lateral dret i el tercer com a carriler pel mateix costat. Entre el bon nivell que ha ofert l’extremeny i la confecció final de la plantilla blanc-i-vermella, amb vint-i-un futbolistes i cap lateral dret específic, els tècnics i l’àrea esportiva del Girona han decidit mantenir ja Porro com a jugador de ple dret del primer equip. Un pas més per al futbolista, tot i que de retruc fa perdre potencial al Peralada, que no aprofitarà un jugador que hauria de marcar diferències a segona B.

LA LLEI I LA REALITAT

Quan hagi jugat deu partits no podrà baixar al filial, però no ho fa ni ara que pot

Douglas s’ha de reintegrar demà

La plantilla de Girona va descansar ahir i també ho farà avui. L’equip torna demà a la feina, per començar a preparar la visita del Celta a Montilivi, el dilluns 17 (21 h). La previsió és que demà mateix s’integri a l’activitat de l’equip l’últim reforç, el brasiler Douglas Luiz, fitxat el mateix dia del tancament del mercat. Douglas, que renova la cessió del City, se’n va anar de Manchester al seu país abans de preparar el retorn a Girona, on mirarà de refer-se de la mala experiència de la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)