Girona

Miami no fa el pes

La majoria dels abonats entrevistats per L’Esportiu consideren que l’escenari ideal per al Girona-Barça no són els EUA, sinó Montilivi

Agrada més la del 40%, però hi ha crítiques a la falta de transparència i d’informació

A l’abonat del Girona no li ha agradat que el club de Montilivi hagi estat el conillet d’Índies de la Lliga de Futbol Professional sobre la decisió d’exportar un partit de primera divisió als Estats Units, i encara menys que el duel escollit sigui el del Barça, que és un dels enfrontaments que els aficionats gironins tenen subratllat amb vermell en el calendari. És una de les principals conclusions de l’enquesta realitzada per L’Esportiu a una trentena d’abonats del club blanc-i-vermell, els quals també es queixen en línies generals de la poca transparència i de la falta d’informació –i de respecte cap al soci– del club blanc-i-vermell en aquest afer.

Tot i que molts abonats no accepten cap de les compensacions que els ofereixen, la que és vista amb més bons ulls no és la del desplaçament gratis a Miami, sinó la del retorn del 40% del cost del carnet. Alguns dels enquestats també veuen un risc alt que la Lliga de Futbol Professional acabi polititzant el partit entre dos clubs catalans.

1. Està d’acord que el Girona-Barça es jugui a Miami? 2. Entén que per al club és una bona oportunitat? 3. Quina de les propostes de compensació el convenç més? 4. N’afegiria alguna altra? 5. Creu que el club ha actuat bé en aquest afer amb els abonats? Com hauria actuat vostè? 6. Aquest cas podria acabar desgastant la relació club-afició?
Com a aficionat del Girona, quina seria la seva tria per al partit contra el Barça a Miami?
1. Viatjar de franc a Miami
22%
2. Barça-Girona de franc al Camp Nou més 20% de descompte en l’abonament
5%
3. 40% de descompte en l’abonament
13%
4. Jugar a Montilivi
60%
(*) 864 vots
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)