2a divisió FEF

Un gol matiner de Carlos Martínez fulmina l’Espanyol B

2a divisió B. El filial blanc-i-blau no pot neutralitzar l’1-0 malgrat pressionar de valent

hèrcules 1 espanyol b 0

HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Nani, Íñiguez, Samuel, Fran Miranda, Diego Benito, Carlos Martínez (Alvarado, 91’), Chechu Flores (Carlos Fernández, 84’), Juli (José Fran, 67’) i Pol Roigé.ESPANYOL B:Edu Frías, Lluís, Nacho, Pedrosa, Víctor, Campuzano, Damià, Doncel (Bermejo, 63’), Pol, Soria (Moha, 76’) i Ferran (Alberto, 69’).GOLS:1-0 (3’) Carlos Martínez.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G:al local Juli; i als visitants Pedrosa, Soria i Nacho.COMENTARI:L’Espanyol B no va ser capaç d’esgarrapar cap punt en la seva visita al Rico Pérez tot i buscar amb insistència el gol. El filial blanc-i-blau va trobar-se amb un Hèrcules més inspirat i, sobretot, molt solvent en defensa, ja que va saber defensar el gol matiner de Carlos Martínez. El davanter mataroní va obrir la llauna en el minut 3, amb una bona rematada de cap després d’una centrada de Nani. A partir de llavors, el conjunt que entrena l’extècnic blanc-i-blau Lluís Planagumà, va veure com l’Espanyol B controlava el partit a través de la possessió, tot i patir contraatacs perillosos. Aquesta va ser la tònica fins als darrers minuts, en què els blanc-i-blaus van assetjar, sense fortuna, la porteria d’un bon Falcón.