2a divisió FEF

Un punt per seguir creixent

2a divisió B. El Badalona, encara en construcció, empata sense gols

BADALONA 0 TEROL 0

BADALONA:Perales, Albarrán, Escudero, Estellés, Moyano, Robusté (Nana, 59’), Iván Agudo, Marc Carbó, Natalio, Boniquet (Sergi Garcia, 61’) i Giva (Chacopino, 71’).TEROL:Valera, Lou (Navarro, 69’), Aspas, Cabetas, Duran, Ainoza, Mera, Iñaki (Leira, 63’), Hamza (Becerra, 63’), Jamelli i Gabi.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Robusté i Marc Carbó; i al visitant Jamelli.PÚBLIC:uns 600 espectadors.

El Badalona va evidenciar ahir que el bloc està encara en construcció. El fet que la plantilla es configurés força més tard que les de la resta de clubs s’està notant en els primers partits de la lliga. Ahir, en tot cas, el conjunt que entrena Ramon Maria Calderé va aconseguir sumar un punt contra un Terol combatiu però desencertat. En el primer temps hi va haver un intercanvi de cops entre els dos equips, però va faltar el punt de definició necessari perquè es veiessin gols. Els de casa, de fet, encara no tenen els automatismes que calen per arribar a culminar bona part de les ocasions que generen.

Després de la represa, el Badalona va millorar i va portar el pes del partit. La millor ocasió del conjunt del Barcelonès la va tenir Natalio en el minut 55, però la seva rematada, després d’una bona combinació amb Iván Agudo, va marxar desviada per sobre de la porteria. Al final, però, el Badalona es va assegurar un bon punt per seguir creixent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)