2a divisió A

El punt, un premi just

Sense punteria. El Prat i el Martinenc protagonitzen un bon intercanvi de cops, però els falta encert per materialitzar les ocasions

EL prat 0 martinenc 0

EL PRAT:Andrés, Ricarte, Cárdenas, Carlos García, Salva, Putxi (Guiu 78’), Àlex Pla (Pau López 67’), Padilla, Pedro Bravo (Poves 60’), Toni Larrosa i Sergi Moreno.MARTINENC:Adri Buetas, Peque (Kilian 69’), Ramon Suárez, Éric Ruiz, David López, Sosa, Marçal, Adri Felius (Grimau 75’), Edgar (Ramon Rovira 62’), Jandro i Roland Garrós.ÀRBITRE:Rodríguez Díaz.T.G.:al local Putxi; i al visitant Ramon Rovira.T.V.:al visitant David López (74’), doble amonestació.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

El Prat i el Martinenc van signar les taules en un matx en què l’equip de casa va voler manar des del primer moment del partit. De fet, i així ho va fer durant els primers deu minuts. Un inici que va ser neutralitzat pel bon treball defensiu d’un Martinenc que també es va aproximar amb un parell de transicions, la més perillosa d’Adri Felius, que no va poder superar Andrés. La reacció no es va fer esperar, i Padilla va enviar la pilota al travesser.

En la segona meitat el Prat va apujar una marxa, però Roland Garrós va estar a punt d’avançar els visitants amb un bon globus. El pal va frustrar un xut sec de Poves, i Adri Buetas va treballar de valent per mantenir la igualada. A quinze minuts del final, el Martinenc va quedar amb un home menys i el Prat ho va aprofitar per bombardejar la porteria rival fins al final. Això sí, li va faltar encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)