El Reus B capgira el gol inicial de Carlos Martínez

Remuntada. Una diana en pròpia porta i una de penal van donar el triomf als locals

REUS B 2 SANT ANDREU 1

REUS B:Chechu, Lucas, Martí Vilà, Gonzalo, Ayala, Modest, Fabra (Dome, 73’), Miravent, Forgas, Oribe (Mañé, 83’)i Iker (Pau, 88’).SANT ANDREU:Segovia, Jaume Villar, Juanma, Alcover (Llamas, 61’), Juanan, Kuku (Elhadji, 68’), Ferran, Carlos, Felip (Víctor Alonso, 51’), Carroza i Josu.GOLS:0-1 (6’) Carlos Martínez. 1-1 (20’) Josu, en pròpia porteria. 2-1 (76’) Forgas, de penal.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Fabra, Martí Vilà, Ayala i Chehcu; i al visitant Juanan.T.V.:per doble amonestació al visitant Juanma (75’).COMENTARI:El filial del Reus va aconseguir una victòria de prestigi en superar el Sant Andreu, invicte en les tres primeres jornades. I això que els quadribarrats es van avançar tot just al minut 6 per mitjà de Carlos Martínez, que va enviar al fons de la xarxa una centrada de Ferran. El gol no va fer baixar el ritme del partit i tots dos conjunts van tenir ocasions: en una, els reusencs van empatar en una acció desafortunada dels visitants (20’). Després de la represa, el duel va seguir força animat, però el marcador no es va moure fins que, quan faltava un quart d’hora, Forgas va transformar un penal que va suposar l’expulsió de Juanma, i va sentenciar.